Svatba Usedlost Na Stovce

Usedlost Na Stovce je nové svatební místo v samotném srdci lednicko-valtickém areálu. Pokud hledáte perfektní místo na samotě, kde vás nebude nikdo rušit, je pro vás Usedlost Na Stovce ideální! Zároveň se Usedlost nachází nedaleko Tří Grácií a hned u břehů Hlohoveckých rybníků.

Poprvé jsem tu fotil v roce 2024 a přiznám se, že mě místo naprosto dostalo. Tehdy si Usedlost pro svoji svatbu vybrala Lucka s FIlipem. Svatba to byla skvělá, plná radosti a úsměvů!

Co se parametrů místa týče, skvělé je, že přímo v místě je v podkroví dostupné ubytování až pro 36 osob. Pokoje jsou ve velmi dobrém standardu a i z hlediska fotografa musím říct, že se v nich skvěle fotí. Samotný areál Usedlosti Na Stovce bez problémů pojme svatbu o cca 100 lidech. Obřad můžete uskutečnit přímo v areálu a nemusíte tedy v průběhu celé svatby nikam odjíždět. Vnitřní prostory jsou dostatečně velké a v případě nepřízně počasí pojmou i zmíněných 100 osob.

Pro focení portrétů není potřeba nikam zajíždět. Okolí Usedlosti je fotogenické a vlastně stačí naplánovat procházku kolem objektu.

Svatba Usedlost Na Stovce